KARS / SELİM - Kaynarlı Ortaokulu

Kaynarlı Ortaokulu

KAYNARLI KÖYÜ KAYNARLI KÜME EVLERİ İLK VE ORTA OKUL BLOK NO: 124 SELİM / KARS
Vizyon
Okulumuzun vizyonunun kaynağını Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar’ sözü oluşturur. Bu söz yol göstericimiz olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Bu doğrultuda yeniye ve teknolojiye yüzünü dönen, çağın tüm gereksinimleriyle donanmış, tarihinin verdiği eşsiz birikimle harmanlanmış, örf ve adetlerine bağlı bireyleri yetiştirmeyi ve bu nedenle durmamayı amaçlamıştır.
Misyon
Bilmekteyiz ki; dev eserler kendi kendine var olmaz. Yeryüzünün en dev eseri olan insanı işlemek öğretmenlerin misyonudur. Bu misyon doğrultusunda nice dev eserler bırakmak üzere yola çıkan okulumuzun koyduğu hedeflere ulaşmak için hazırladığı stratejik planımız yol göstericimiz olacaktır. Dev eserler vermek için büyük planlar yapmak gerekir. Temel stratejileri doğru belirlemek gerekir. Amacımız hedeflerimiz için en doğru ve kısa yolu belirlemek olmuştur.
Kars il merkezinden Okulumuza ulaşım servis ile sağlanmaktadır.
Var
Kars Merkez 30 Km, Selim 17 Km
MASA TENİSİ
OKUL PROJELERİ
TUBİTAK 4006
Diğer Hususlar
Merkez Okul arasındaki yolun 23´si asfalttır, kalan 7 km´si ise topraktır. Okula gidiş geliş Kars´tan günlük olarak öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.